tutormicha185

Overview

  • Sectors Customer Service Reps / Sales
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 119

Company Description

Är det lönsamt att spela online poker?

Detta innebär att en 100 NLHE-spelare bör ha minst 5000-10 000 sparade, annars riskerar du att gå sönder. Bankrollhantering hjälper till att jämna ut de oundvikliga upp och ner. Att ha 50-100 buy-ins för ditt vanliga spel rekommenderas för att överleva variansen. Jag ber om de enklaste pokerspel att lära sig. Inga förutsättningar behövs. Dessa kommer att vara obegränsade Texas Hold’em spel spelade online Poker webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker.

Min anledning till att välja detta spel är enkel: det är ett spel som nästan alla kan spela från början. Jag frågar inte om topp 10 av alla tiders pokerturneringar. Därför tror jag att det skulle vara en säker satsning att säga att nästan alla no-limit-spelare först spelade några 1/2 spel av Texas Hold’em innan de gick vidare till Omaha Hi-Lo. Av någon anledning tycker han att det är mer skrämmande än något annat spel. Finns det ett enkelt sätt att lära sig spela poker?

I min erfarenhet, om en nybörjare kommer in i online poker och omedelbart börjar på spel som Omaha Hi-Lo, då kommer han aldrig att göra det stort. Och om han har en rädsla för online poker, då kommer han aldrig att lyckas. Dessa webbplatser erbjuder vanligtvis ett visst antal spelare, ett antal händer och en garanterad utbetalningsprocent. Dessa spel finns i riktiga pokerrum eller online. Du kan hitta ett antal av dessa rum i ett visst land bastapoker.com eller land.

En tredje metod är genom bordspelen. Studera träningsmaterial, använda pokerprogramverktyg, diskutera händer i forum och granska din spelhistorik gör att du snabbt kan förbättra. Ju större din skicklighetsfördel desto högre är din förväntade vinstfrekvens. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem.

För resten måste du göra det själv. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi.

Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel.